Dubajoztam, nem szégyellem

Dubajoztál? Belevitt a kényszer vagy csak hajtott a kalandvágy? Átéltél ezt-azt a forró sivatagi városban, amit szeretnél megosztani másokkal? Ne tartsd magadban!  Meséld el, hogy vezetett utad kis hazánkból egy dubaji villába! Mondd el, kurvaként milyen az arab luxus!

Huszonévesen nem könnyű az élet: a kirakatok kínálják a megvehetetlent, a felnőtt létről korábban felépített ideák pedig lassan mind elvesznek. Van, aki ilyenkor beáll a sorba, feladja vágyait, és megelégszik az átlagpolgár szürke, unalmas, és nélkülöző sorsával, de van, aki hajthatatlan, és kitart életcélja mellett. Ez sokszor az elvek feladásával jár, aminek egyenes következménye lehet a kurválkodás, a dubajozás.

A blog most lehetőséget ad mindenkinek, aki a jelenség "áldozata" lett, hogy saját tapasztalatát elmesélve segítse a dubajozás fogalmának tisztázását. Ezért ha úgy érzed, a dollártízezrek nem kárpótolnak a hercegektől, sejkektől, vagy más zsírostestű disdásás milliárdostól gyűjtött rossz emlékekért, itt az alkalom, hogy kiadd magadból az élményeket, és megírd történeted a dubajoztam@gmail.com címre.

A beérkező levelek a blogon kerülnek publikálásra (bármiféle beazonosítást elősegítő elem nélkül). Igaz beszámolókat várok. Meseírók kíméljenek!

Címkék: dubaj dubajozás