Ilyen egy penthouse Dubajban

Meglehet a szépsége annak, ha az ember a Dubai Marina egy felhőkarcolójának tetején él. A tenger kék vizének látványára ébredni és a város esti fényeit látva zárni a napot olyan kiváltság, ami csak az extrém burzsujoknak jár.

A 45 szintes, 179 méter magas Trident Grand Residence egyike a Dubai Marina 2010-ben átadott felhőkarcolóinak. Lakásai mind az első kategóriás luxust képviselik, míg a felső szintjein található, 752 négyzetméteres, háromemeletes penthouse maga a luxus. Medencéjéből az Infinity Tower és a Dubai Marina több felhőkarcolója, míg teraszairól a Perzsa-öböl nyílt vize és a Palm Dzsumeira tárul elénk.

Négy háló- és négy fürdőszobája, valamint egy medencéje van. Három szintje bejárható lépcsőn, vagy a saját liftjén. Ára 16 millió emirátusi dirham, mai árfolyamon 1 milliárd 25 millió forint.

Solt Imre hosszú évek óta fotózza Dubaj építkezéseit. Hónapról-hónapra, gondos alapossággal archiválja változásokat. Az ő munkái közt találni több képet és egy videót a TGR penthause-áról.

Bútorok nélkül nem valami otthonos, de a berendezést mindenki képzelje hozzá maga úgy talán érdekesebb.

A konyha

 

Medence 150 méterrel az utcaszint fölött

 

Egy terasz a sok közül

 

Íme, két fürdőszoba a négyből

 

 

 

 

Itt-ott

 

 

 

 

 

 

 

 

Válassz: lift vagy lépcső?

 

 

 

 

A Trident Grand Residence épület felsőbb szintjei. Valahol legfelül a Penthouse-szintek.

 

 

Végül, egy videó, amelyen a kamerás alaposan bejárja a TGR penthouse-át